October 3, 2011

Dancing For Life

So You Think You Can Dance ?
HAHA 
of course you can !

 Dengan muka selamba rock aku and the gang bergoyang atas stage . Haaahh! segan laa kot . tapi nak bwat camne , orang panggil kita bwat show . Just go on aje laa :) hhe, even tak pandai menari but I still look good in dance :) *mata pandang atas

Event ni berlangsung di Taiping, (no need to mention the place) sebab aku pon tak tawu nak sebut nama tempat tuh, HAHA layan aje laah . 

act time nie ada larian international kat Taiping, so kami just entertainer ajeee, huah3

malam berinai :)

training time .
backstage.


End of the show :)
memosing-mosing

Fuuhh, penat tapi enjoy! experience tu penting ;) hhu . ada ramai dancer2 yg bwat show, tapi tak sempat nak snap gambau dorang. memang BEST dorang menari ! ada twist, tarian melayu, india, cina, tarian tiang pun ada taw! HAHAHA sexy sexy ('',)  Lastly, nie pic menggedik yang terakhir . ala2 awek hindustan gitu :) kakaka


That's all folks! 
k bye.




5 comments:

  1. Teringin sangat nak menari....

    bakat tiada....!

    (macam kayu!)

    ReplyDelete
  2. gedek : takpe, menari aje dalam toilet sorang2, HAHA

    ReplyDelete
  3. pepol : heeee, tenkiu ;p ala2 hindustan gituu

    ReplyDelete